Teambuilding

Met vrienden, familie of collega's een bikepacking avontuur ondernemen? Onverharde paden trotseren, de dag afsluiten aan een kampvuur en bivakkeren onder een blote sterrenhemel... Van een teambuilding gesproken! Trailgrip biedt alle reizen uit het standaard aanbod ook aan voor groepen. In overleg kneden we de reis op maat van jouw groep.

Bikepacking de perfecte teambuilding

Met collega's het avontuur opzoeken en genieten van rust en natuur. Samen met sportvrienden elkaars limieten uitdagen op afgelegen single tracks. Met familie een nieuw avontuurlijk reisconcept uitproberen? Trailgrip wil samen met jou op zoek gaan naar het beste concept voor jouw groep.

We zijn er van overtuigd dat ook jouw groep versteld zal staan van de ervaring die een bikepackingreis van Trailgrip jouw team bijbrengt. Een onverharde helling trotseren, genieten van een prachtig uitzicht, met minimale middelen een maaltijd bereiden, uitgeput de slaapzak uitrollen... Alles beleef je samen en dat schep een onvergetelijke band!

trailgrip groepsaanbod

Beslist?

Neem contact op met Trailgrip via email of via het contactformulier op onze website. Bezorg ons de informatie die wij volgens jou nodig hebben. Hieronder alvast een aanzet...

  • Reis uit ons aanbod dat de basis vormt voor de groepsreis
  • Gewenste periode
  • Grootte van de groep
  • Gemiddeld sportief niveau van de groepsleden
  • Leeftijd van de leden
  • Andere relevante informatie en vragen

Wij nemen op ons beurt zo snel mogelijk contact op met jou en samen kneden we een reis uit ons aanbod tot een onvergetelijk avontuur voor jouw groep.

*Groep: De ideale groep voor bikepacking bestaat volgens Trailgrip uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Uitzonderingen hierop zijn bespreekbaar mits bijvoorbeeld de voorziening van extra eigen uitrusting. Neem hiervoor gerust contact op met ons.

Wij vinden jouw privacy belangrijk!
Daarom plaatsen we enkel noodzakelijke cookies en bewaren we enkel anonieme gegevens van jouw bezoek voor statistieken. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld.
Wanneer u trailgrip.be verder bezoekt stemt u hiermee in.